rss

Serviciile oferite de noi

" CALITATE pentru un pret corect."
-Jilaveanutranscom.ro

JILAVEANU TRANSCOM

Are ca principala activitate transportul rutier de marfuri sau produse catre orice destinatie. Ne-am propus sa oferim clientilor nostri servicii de calitate pentru un pret corect astfel incat sa putem fi de ajutor fiecarui client.

img

Ce facem ?
Aducem valoare si inovatie pentru cresterea afacerii dumneavoastra.

Activitatea de baza a companiei JILĂVEANU TRANSCOM este transportul intern si international de marfa prin intermediul autobazei proprii.

Datorita activitatii noastre de baza, putem transporta pentru dumneavoastra urmatoarele : Produse cu temperatura controlata , produse lichide alimentare ( lapte, bere, sucuri, etc..), marfuri generale.

Pe langa acestea mai facem si distrubie locala si interurbana de : produse alimentare, colectare documente si cash collection.

Misiunea noastra

Misiunea noastra este aceea de a dezvolta noi tehnici de transport care sa mareasca viteza de circulatie a bunurilor si serviciilor.

Acest lucru este posibil datorita urmatoarelor atuuri : flexibilitate si viteza de reactie; Servicii personalizare pentru fiecare client; Echipa tanara si dinamica; Solutii de transport sau distributie optima.

Locatia Noastra

Ne apreciaza