rss

Despre Noi

" Infiintata in 1998, Jilaveanu Transcom si-a inceput activitatea de transport frigorific cu un singur camion de 12 t, achizitionat second-hand si condus de managerul firmei."
-Jilaveanutranscom.ro

Istoric companie

Infiintata în 1998, având un capital integral privat, compania noastra, ce are ca activitate de baza transportul intern si international de marfuri, se afla într-un proces continuu de dezvoltare si îmbunatatire a serviciilor oferite clientilor în conditii de operativitate, eficienta si siguranta maxima. Toate aceste standarde occidentale sunt atinse beneficiind de personal înalt calificat si bine organizat pe departamente si divizii, în scopul gestionarii cât mai eficiente a activitatii.

Calitatea serviciilor companiei noastre si dotarile moderne ale parcului auto ne-au adus printre parteneri directi companii mari din Germania, Franta, Belgia, Olanda, Austria, Italia si Romania precum si case de expeditie de renume din aceeasi arie pentru care avantajele oferite de firma noastra au fost apreciate in mod deosebit. Activitatea companiei noastre se desfasoara in conformitate cu procedurile impuse de standardul de calitate ISO9001:2001

Cautam in mod constant noi oportunitati pentru a extinde serviciile noastre de transport si expeditii si suntem incantati sa discutam orice potentiala cooperare, promovand etica in afaceri.Stim ca sansa noastra de a ne dezvolta este de a face totul pentru a satisface exigentele clientilor.

img

Structura parcului propiu

Structura parcului propiu , este compusa din urmatoarele : autocisterne, semiremorci de 22 tone izoterm frigorific si autospecializate frigorific de 25 de tone ( 12 tone sarcina utila )

Echipa

Inca din anul 1998 de la infiintare JILĂVEANU TRANSCOM incerca sa ofere clientilor sai servicii performante de transport.

In incercarea de a va oferi servicii de cea mai buna calitate si in perfecta siguranta societatea mizeaza pe experienta, calificarea si motivatia personalului, aspecte ce reprezinta fundamentul pentru solutiile de transport ce va sunt furnizate.

Va punem la dispozitie experienta si compententa noastra pentru a oferi un serviciu de calitate optima si a va permite sa beneficiati de servicii de transport in cele mai bune conditii. Politica noastra este axata pe crearea si intretinerea unor relatii de parteneriat de lunga durata cu clientii sai , cu beneficii pentru toate partile implicate.

Garantia Calitatii

Se bazeaza pe : sisteme de certificare a calitatii ISO 9001/2001; asigurarea marfii transportate (maxim 100 000 Euro); masini cu RCR Casco.

JILĂVEANU TRANSCOM efectueaza transporturi interne si internationale acoperind sfera de transporturi generale (marfuri, materiale constructii, textile, etc.), transporturi de lichide alimentetare si transporturi la temperatura controlata (refrigerate, congelate).

Siguranta marfii transportate este data de asigurarea acesteia in valoare maxima de 100 000 Euro

Sistemele de certificare a calitatii ISO 9001/2001 va garanteaza servicii de inalta calitate si executate cu profesionalism si promptitudine de echipa noastra.Speram ca dumeavoastra sa apelati la serviciile noastre pentru un transport cu nimic mai prejos decat asteptarile dumeavoastra.

Atuuri

Atuurile noastre sunt : flexibilitate si viteza de reactie, servicii personalizare pentru fiecare client, echipa tanara si dinamica si solutii de transport sau distributie optima.

Din atuurile de mai sus, principalele atuuri sunt : Flexibilitate - servicile noastre sunt adaptate necesitatilor clientilor nostri prin flexibilitate si viteza de reactie; si Rapiditate - stim cat de pretios este timpul Dumneavoastra. Vrem sa va oferim posibilitatea de a rezolva orice problema de transport cu un singur telefon.

Echipa noastra

img

Floricã Jilãveanu - Director General

rss rss